Tietosuojaseloste

Verkkosivustomme osoite on: http://keikku.com. Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi. Päivitetty 23.10.2019.

REKISTERINPITÄJÄ

KEIKKU / Kohtalonpoika Oy

Iiroisentie 11

21210 Raisio

y-tunnus 3002777-3

Yhteyshenkilö: Annu Huisman

puh. 0503240387

annu@keikku.com

MITÄ TIETOJA KERÄÄMME JA MIKSI

Tietoja kerätään ja käsitellään asiakassuhteen mahdollistamiseksi ja ylläpitämiseksi. Kun ostat tuotteita verkkokaupastamme, osana osto- ja myyntitapahtumaa keräämme tarvittaessa tietoja, kuten nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. Ilman henkilötietojasi emme voi käsitellä tilaustasi.

Lisäksi asiakkuudestasi voidaan tallentaa muut asiointi- ja käyttötiedot, tilaustiedot, verkkoyhteyden IP-osoite, laskutus- ja toimitustiedot sekä muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin tuotteisiin ja palveluihin liittyvät tiedot.

Sähköpostimarkkinointi: Mikäli saamme sinulta erikseen luvan, saatamme lähettää sinulle sähköposteja, koskien verkkokauppaamme, myytäviä tuotteitamme tai toimintaamme liittyviä uutisia. Voit halutessasi milloin vain poistua postituslistaltamme. Ohjeet ja mahdollisuus tähän on meiltä saapuneiden sähköpostien yhteydessä. Postituslistalta poistuminen onnistuu myös ottamalla yhteyttä tämän tietosuojaselosteen ylläpitäjään kirjallisesti.

Käyttäessäsi sivustomme palveluita, hyväksyt tämän tietosuojaselosteen tiedot kokonaisuudessaan. Noudatamme asiakastietojen käsittelyssä hyviä tietosuojakäytäntöjä ja pääsyä tietoihin valvotaan. Henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan EU:n tietosuoja-asetuksen ja henkilötietolain vaatimuksia.

KÄYTÄMMEKÖ EVÄSTEITÄ

Kyllä. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, joita sivusto tai palveluntarjoaja siirtää tietokoneesi tallennustilaan selaimesi avulla (mikäli olet sallinnut tämän toiminnon). Evästeet helpottavat, parantavat ja nopeuttavat verkkosivujemme selausta ja käyttäjäkokemusta.

Evästeet auttavat meitä ymmärtämään kiinnostuksen kohteitasi sivustolla edellisiin tai nykyiseen vierailuusi perustuen. Näin voimme palvella sinua paremmin verkkokaupassamme. Käytämme evästeitä myös saadaksemme parempaa ja tarkempaa tietoa sivustollamme tapahtuvasta liikenteestä ja vuorovaikutuksesta. Näin voimme tarjota parempia kokemuksia jatkossa.

Voit koska tahansa estää evästeiden käytön kokonaan tai osittain muuttamalla selaimesi asetuksia. Voit halutessasi myös poistaa aiemmin tallentuneet evästeet. Evästeiden käytön estäminen saattaa kuitenkin vaikuttaa verkkosivustomme toimintojen käyttämiseen tai jopa estää sen kokonaan.

KENELLE JAAMME TIETOSI

Jotkin välttämättömät tiedot välittyvät kolmansille osapuolille maksutapahtuman, toimituksen tai markkinointiviestien mahdollistamiseksi.

Tilauksen yhteydessä antamasi tietoja voivat käsitellä yrityksemme ja sen valtuutetut työntekijät, maksunvälittäjät, kuljetusyritykset ja yritys, joka ylläpitää verkkosivujamme.

Kolmannen osapuolen toimijat keräävät, käyttävät ja esittävät asiakastietoja ainoastaan niiden tarpeen vaatimissa rajoissa. Tämä mahdollistaa kolmannen osapuolen toimijan tarjoaman palvelun parhaan käytön.

Jotkin kolmannen osapuolen toimijat, kuten maksunvälityspalveluntarjoajat ja muut maksutapahtuman suorittajat, käyttävät omia tietosuojalausekkeitaan. Jotta maksutapahtumat voivat toteutua, meidän on annettava tapahtumia varten tarvittavat tiedot. Annettuihin tietoihin pätevät maksutapahtuman ajan kolmannen osapuolen tietosuojalausekkeet.

Suosittelemme, että tutustut myös käyttämäsi maksunvälityspalvelun tietosuojakäytöntöihin ja siihen, kuinka he käyttävät henkilötietojasi.

Kun poistut verkkokauppasivustoltamme kolmannen osapuolen sivustolle tai sovellukseen, et ole enää verkkokauppamme tietosuojalausekkeen tai käyttöehtojen piirissä.

Maksuliikenteen tarjoajana on Checkout Finland Oy ja heidän tietosuojaselosteensa löydät täältä.

Tietoja ei luovuteta muiden ulkopuolisten palveluntarjoajien omaan käyttöön. Henkilötietoja voidaan luovuttaa voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa viranomaisille.

KUINKA KAUAN SÄILYTÄMME TIETOJASI

Tietoja säilytetään aina toistaiseksi. Tiedot ovat tallessa lain asettamien velvollisuuksien, kuten kirjanpidon ja kuluttajakaupan vastuiden osoittamiseksi.

MITÄ OIKEUKSIA SINULLA ON OMIIN TIETOIHISI

Sinulla on oikeus tarkastaa omat tietosi tai pyytää niiden poistamista. Kirjallinen pyyntö tarkistamisesta tulee lähettää tämän selosteen yhteyshenkilölle. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

(Verkkokauppaan rekisteröitynyt asiakas voi hallinnoida ja tarkastella omia tietojaan sekä korjata samalla mahdolliset virheelliset tiedot asiakastilin kautta.)

MUUTOKSET TIETOSUOJASELOSTEESEEN

Pidätämme oikeuden muokata tätä tietosuojalauseketta. Kun tähän tietosuojaselosteeseen tehdään tarkennuksia tai muutoksia, ne astuvat voimaan verkkokaupassamme välittömästi ja korvaavat edellisen. Jos tietosuojaselosteeseen tulee merkittäviä muutoksia, ilmoitamme muutoksista verkkosivustollamme.

KYSYMYKSET JA PALAUTE

Jos tahdot korjata, saada haltuusi tai poistaa sinua koskevia tietoja, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä joko sähköpostitse annu@keikku.com tai postitse

KEIKKU / Kohtalonpoika Oy

Iiroisentie 11

21210 Raisio