KEIKKU❤️PENTIK

Keikku on julkaissut erän uniikkeja Jemma-mittarilaukkuja, joiden kankaana loistaa Pentikin upea Mustikkametsä! Kangas on 100% puuvillaa, ja tuo mittarilaukkuumme Suomen luonnon värit kaikessa kauneudessaan! Tulossa on myös toinen uutuustuote samasta Mustikkametsästä!

Nyt niitä saa! KEIKKU❤️PENTIK -tuotteet verkkokaupastamme: https://keikku.fi/tuote/jemma-mittarilaukku/
Saatavana kaksi eri mallia, kapealle (3-3,5cm) ja leveälle (5,5-6cm) verensokerimittarille.

PENTIK on pitkät perinteet omaava suomalainen yritys, jonka kuoseissa ja tuotteissa on tuulahdus pohjoista kauneutta ja kodikkuutta – ja ovat siksi ansainneet ikonisen paikkansa suomalaisten kodeissa ja sydämissä❤️

KEIKKU on laadukkaisiin, ekologisiin ja seikkailunkestäviin diabetestarvikkeisiin ja -vaatteisiin erikoistunut yritys, jonka kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa💙